Søk

YPB på bedriftsbesøk hos Rosenberg Worley

NES sitt ungdomsstyre var sist torsdag på besøk og fikk omvisning hos medlemsbedriften Rosenberg Worley AS.

YPB fikk en fin og lærerik omvisning hos Rosenberg Worley. Her er fra venstre: Emilie Christensen, Anderson Parra Camacho, Alan Achmatukaev, Kine Hagen, Kotryna Fjetland, Philip Jamissen, Andreas Borsheim og Johan Fjellanger.

Young Professionals Board består medlemmer som studerer energi- og petroleumsfag ved UiS, samt unge yrkesutøvere som jobber innen energisektoren. YPB fungerer også som et bindeledd mellom studentmiljøet og NES medlemsbedrifter.


Besøket hos Rosenberg Worley AS torsdag 13. februar var det første YPB-bedriftsbesøket. Senere planlegges det ett bedriftsbesøk i halvåret. Målet er både at studenter og nyutdannede skal bli bedre kjent med aktiviteten NES medlemsbedrifter og bedriftene blir bedre kjent med dem.


YPB-representantene fikk en fin omvisning på Rosenberg Worley.

– Det var et veldig spennende bedriftsbesøk hos Rosenberg Worley. Marthon Michaelsen gjorde en kjempejobb med å fortelle om de aktive og kommende prosjektene deres, forteller YPB-leder Kotryna Fjetland.


YPB-delegasjonen fikk også omvisning på verkstedet. De fikk blant annet vite mer om samarbeidet med gründerne i FishGLOBE, om Flexifloat-konseptet og bedriftens prosjekt for landstrøm for cruiseskip i Stavanger sentrum.


Temadag på UiS

Tirsdag 31. mars skal YPB arrangere en egen temadag i samarbeid med flere studentorganisajsoner på UiS.


På temadagen vil de gi noen NES-bedrifter muligheten til å presentere seg for studentene, mens andre vil kunne få stille med stand.


Bedrifter som har lyst til å profilere seg eller presentere seg for studentene på YPB sin temadag, kan kontakte YPB-leder Kotryna Fjetland på e-post ypb@energycluster.no


Marthon Michaelsen fra Rosenberg Worley fortalte om bedriftens aktive og kommende prosjekter.


103 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle