Søk

Webinarer om EU finansiering

Oppdatert: 25. mai 2021

T:lab har i samarbeid med Inspiralia satt opp webinarer med fokus på både EU finansiering og tilgang på investorkapital.

Foto: Christian Lue/ Unsplash

Webinar 1 – Fokus på tematiske utlysninger i Horizon Europe


Inspiralia er en aktiv bidragsyter for å bygge konsortier med fokus på de tematiske utlysingene i Horzion Europe. Følgende tema vil bli belyst i webinaret:

  • Energy

  • Forestry

  • Fisheries

  • Materials: Nanocoatings, advanced materials

Webinaret passer for deg som er interessert i å delta i et konsortium, eller ønsker å forstå mulighetene innenfor de nevnte tema.

Tidspunkt: Onsdag 19. mai kl. 11.00 Meld deg på her


Webinar 2 – EIC Accelerator (EU finansiering)

EIC Accelerator er European Innovation Council sitt flaggskip-program for å støtte bedrifter i sin innovasjon og kommersialiseringsprosess. Programmet gir mulighet for å både støtte og investeringskapital.

Tidspunkt: Onsdag 26. mai kl. 11.00

Meld deg på her

Webinar 3 – Verktøy for matching med investorer (GRECA)

Selskapet M27 har utviklet en digital løsning (GRECA) som effektivt bidrar til å koble selskap på jakt etter kapital med investorer som har den riktige profilen.

Tidspunkt: Tirsdag 8. juni kl. 11.00

Meld deg på herOm T:lab: Tilbyr gründere og etablerte bedrifter bistand i arbeidet med å utvikle og kommersialisere gode forretningsideer. T:Lab har på kort tid befestet posisjonen som et av de ledende innovasjonsmiljøene i Trøndelag og bistår bedrifter både i og utenfor fylket. Om Inspiralia: Inspiralia er et ledende selskap i Europa når det kommer til å skrive søknader på støtte fra EU, UK og USA. I tillegg har de et nettverk av mer enn 1000 akkrediterte investorer.

49 visninger0 kommentarer