Søk

Webinar om Green Deal-utlysninger

Green Deal utlysningene er brobyggende til EUs neste rammeprogram, Horisont Europa. 27 august arrangerer Forskningsrådet webinar med oppdatert og relevant informasjon om utlysningene.

Det virtuelle arrangementet er for deg som er i gang med å utforske mulighetene til å ta del i et konsortium for å svare på en eller flere av de ekstraordinære Green Deal utlysningene under Horisont 2020. Du vil også få oversikt over NCPene som kan hjelpe deg med råd og veiledning.


Mer informasjon om webinaret 27. august finner du her


Gjennom Green Deal kan bedrifter utvikle kunnskapsgrunnlag, teste ut og implementere ny teknologi, utforske ny samfunnsorganisering og bygge sterke nettverk på tvers av sektor og fagfelt mot et mer bærekraftig og inkluderende samfunn. 1 milliard euro er dedikert til prosjekter innenfor disse utlysningene.


Her er det mange muligheter for norske aktører til å finne en utlysning hvor de kan utgjøre en forskjell for å være med på å bidra til å gjøre Europa til det første klimanøytrale kontinentet.


Green Deal utlysningene er brobyggende til EUs neste rammeprogram, Horisont Europa. Forskningsrådet planlegger også et seminar med virtuell Green Deal Matchmaking i tre trinn der deltakerne får øve seg på å lage en attraktiv profil, en rett-på-sak og inspirerende pitch og på å gjennomføre effektfulle en-til-en møter. Det seminaret foregår i dagene 4.-11. september. Se her for mer informasjon.


Du kan også holde deg oppdatert på Green Deal via EUs nettsider.

34 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle