Søk

Webinar: Middle East – Market update & Export Program

Norwep og Innovasjon Norge samarbeider om et prosjekt for å bistå norske selskaper som ønsker å utforske relevante markedsmuligheter i Midtøsten. 28. april inviteres medlemmer i NES til webinar om programmet Global Growth Energy Technology and TechTransfer.

Suksess i Midtøsten krever langsiktig og proaktiv forretningsutvikling fra utenlandske selskaper. Dette er bakgrunnen for at Norwep og Innovasjon Norge nå setter i gang et program for norske virksomheter som vurderer og eller ønsker å etablere virksomhet i regionen. Norske selskaper har en interessant posisjon internasjonalt basert på vår egen energi, samt olje og gassektoren.


Egentlig skulle NES, Innovasjon Norge og Norwep hatt et informasjonsmøte om programmet Global Growth Energy Technology and TechTransfer – Middle East, men på grunn av korona-pandemien er møtet gjort om til et webinar i samarbeid med klyngen GCE Node i Kristiansand.


Webinaret arrangeres 28. april fra kl. 14:00-16:00


Her kan du melde deg på webinaret.


Ambisjonen med programmet er at konkurransedyktige norske selskaper skal:

  • Engasjere seg i forretningsmuligheter i en voksende olje og gassektor i Midtøsten.

  • Posisjonere seg for andre/ nye fremvoksende forretningsmuligheter i regionen som for eksempel: fornybar energi, akvakultur, infrastruktur med mer.


Global Growth Energy Technology and TechTransfer – Middle East omfatter en serie av workshops i Norge og i flere land i Midtøsten hvor bedrifter får råd på markedsstrategi og plan. Selskapene vil også ta del i flere forum hvor en kan presentere selskapet og løsninger for relevante partnere og kunder i regionen, samt diskutere potensielle prosjekter gjennom Norwep og Innovasjon Norge sitt lokale nettverk.


Norske selskaper innen energisektoren med teknologiske løsninger som passer med en eller flere av kriteriene under oppfordres til å søke: - Brønn og boring - Reservoar-optimalisering - Avfallshåndtering - Industriell software for energisektoren - HMS - Andre relevante løsninger - Selskaper som vurderer og/eller planlegger å etablere virksomhet i Midtøsten - Selskaper med ressurser og kapasitet til å jobbe med forretningsmuligheter i regionen på lang sikt.

Selskapene bør ha internasjonal erfaring fra andre land/regioner


21. august er det planlagt et møte for aktuelle NES-bedrifter i Stavanger med videreføring av webinaret og mer informasjon om Global Growth Energy Technology and TechTransfer – Middle East. Detaljer og informasjon om påmelding vil komme senere.


Søknadsfrist for bedrifter som vil delta i programmet, er satt til 1. september 2020.


30 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle