Søk

Webinar: Hvordan unngå bedragere?

Terje Fjeldvær, leder av DNBs Financial Cyber Crime Center, vil i morgendagens webinar gi praktiske eksempler og kunnskap om aktører og trender innen bedrageri via nett.

Bankene jobber med å øke kundenes bevissthet slik at bedragerne kan stanses. For det er dessverre en kjensgjerning at bankene ikke klarer stoppe alle bedrageriforsøkene.

NRK skriver i dag at DNB alene håndterte totalt 4042 svindelforsøk i 2019. Det tilsvarte en sum på 1,2 milliarder kroner. 81 prosent av svindelforsøkene ble stoppet. I morgen, 11. juni kl. 08:30 - 09:30 inviterer banken til åpent webinar for kunder og klyngemedlemmer som ønsker å lære mer om hvordan de kan unngå bedragere.


DNB og andre banker har de siste årene sett en økning i bedragerier mot kunder. Det handler om avansert manipulasjon ved hjelp av tekniske verktøy, samt timing og spredning av falsk informasjon. Usikkerheten knyttet til korona-pandemien byr på flere mulige innfallsvinkler for de kriminelle, og dette er bakteppet for webinaret som i morgen tidlig


Webinaret «Den nye normalen: Hvordan unngå bedragere?» gir et innblikk i hvordan kriminelle utnytter ny teknologi og hvordan organiserte kriminelle grupper på kynisk vis bedrar og utnytter svakheter hos mennesker for å få tilgang på penger.


Webinaret er gratis og åpent, og link for deltakelse finner du her.

15 visninger0 kommentarer