Søk

Verktøykassen for den gode selskapspitchen


11. juni kan du som NES-medlem delta på et webinar der Sean Paul Shanor gir deg en komplett verktøykasse for en god pitch.

Webinaret 11. juni er en del av webinarserien GiV 2.0 og blir arrangert av Norwegian Smart Care Cluster i samarbeid med NES og to andre klynger.

Webinaret foregår på Zoom 11. juni klokken 09:00-13:40


Sean Paul Shanor vil være ansvarlig og lede workshopen.  Den vil være på engelsk, men selskapene kan kommunisere på norsk. 


Sean Paul Shanor er en norsk-amerikansk gründer, mentor og foredragsholder - med en lang og inspirerende bakgrunn med å motivere enkeltpersoner og team til å følge deres drøm om å etablere

oppstartsselskaper. Hans egen lidenskap er å gi andre muligheter med de riktige verktøyene og gi tilgang til den økosystemstøtten som finnes og som trengs for å lykkes.


Arrangementet varer 4 timer og 40 minutter med innlagte pauser og lunsj. De tre første timene vil være 45 minutters økter med 15 minutter pause imellom. Den siste timen, fra 12:40 til 13:40 vil være til spørsmål og svar. 


Arrangementet er gratis for medlemmer av NSCC, NOWC, NTSC, NCIC og NES, men man må melde seg på for å få link til webinaret.


Her er link til påmelding.21 visninger0 kommentarer