Søk

Storbritannia søker bedrifter med bærekraftige løsninger

Det britiske programmet «Sustainable Fast Track UK awards» har som mål å hjelpe europeiske bedrifter raskere i gang med en internasjonal satsing via Storbritannia.

Britiske myndigheter ønsker flere bærekraftige bedriftsetableringer og lyser ut konkurranse der premien blant annet er kontorplass sentralt i London.

– Har du en bærekraftig business med innovative løsninger til globale problemer? Hvis svaret er ja, er Sustainable Fast Track UK awards programmet for deg! skriver arrangørene i markedsføringen av programmet som har søknadsfrist 10. februar i år.


Storbritannias Department for International Trade (DIT) mottar søknader fra hele Europa til programmet som skal hjelpe Europeiske bedrifter med å få satt fart på en internasjonal satsing gjennom etablering i Storbritannia.


100 av bedriftene som søker, inviteres til å delta på kåringen av seks vinnere på Sustainable Fast Track UK Award ceremony i London 24. mars 2020. De seks endelige vinnerne kåres innenfor områdene: Infrastructure (inkluderer transport/mobilitet/construksjon og avfallshåndtering), Financial Services, Energy, Agriculture, Health Care / Life Sciences, Circular og Other (annet).


De seks vinnerne får blant annet gratis kontorplass hos Sustainable Workspaces i London, UK company establishment og regnskapstjenester fra RSM, juridisk rådgivning fra Bates Wells, markedsføringsstøtte, skreddersydde investerings-service fra DIT og medlemskap i Sustainary's Digital Hub.


Bedriftene som søker på programmet, må være ferdige med prototype-fasen og de må ikke allerede være etablert i Storbritannia. For at vinnerne skal kunne motta gratis kontorplass i London og tjenestene som omfattes, må bedriften registrere seg eller registrere en egen enhet i Storbritannia.


De 100 bedriftene som inviteres til kåringen av vinnerne i London 24. mars, må selv bekoste reise og opphold i London. Selve arrangementet de får delta på, finner sted i Mansion House Ventue og inkluderer matchmaking med «grønne investorer», nettverks-arenaer for bedrifter med bærekraftige løsninger og en utstilling der det blir anledning for deltakerne til å presentere sine løsninger midt i Londons finansdistrikt.


Søknader sendes via Sustainable Fast Track UK Awards søknadsskjema før 10. februar.


Ønsker du å lære mer om hvordan din bedrift kan bli bedre på bærekraft og om bærekraftsertifisering, kan du melde deg på arrangementet NES og fire andre klynger arrangerer på Måltidets Hus 30. januar.

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle