Søk

Støtter miljøteknologi-satsing i Kina

Innovasjon Norge utlyser midler til norske bedrifter som vil få til innovasjon og nye miljøteknologiløsninger i den kinesiske industriprovinsen Jiangsu.


Suzhou er en av byene i Jiangsu-provinsen i Kina. (Foto: iStock)

Den kinesiske finansieringsinstitusjonen Jiangsu Science and Technology (Jiangsu S&T) og Innovasjon Norge samarbeider om en felles utlysning om midler til innovasjon og demonstrasjon av nye miljøteknologiløsninger. Midlene skal gis til prosjektsamarbeid mellom norske og kinesiske bedrifter.


Norske myndigheter har signert en MoU (memorandum of understanding), som danner grunnlaget for samarbeidet mellom norske og kinesiske bedrifter om utvikling og testing av et felles prosjekt.


Den kinesiske bedriften søker Jiangsu S&T om delfinansiering av sine kostnader, og den norske bedriften søker Innovasjon Norges miljøteknologiordning for sin del av kostnadene. Det skal være et reelt samarbeidsprosjekt.


Innovasjon Norge har taushetsplikt og slikt samarbeid med andre institusjoner, forutsetter at den norske bedriften gir Innovasjon Norge tillatelse til å dele overordnet informasjon med Jiangsu S&T: bedriftsnavn, prosjektnavn, omsøkt beløp og en kort beskrivelse (50 ord) av prosjektet. Denne aksepten må gis skriftlig til prosjektleder i Innovasjon Norge.


Det er andre gang dette gjennomføres. Forrige gang mottok tre norske bedrifter delfinansiering fra Innovasjon Norge for å samarbeide med kinesiske bedrifter.


Søknaden til Innovasjon Norge skjer fra nettsiden for Miljøteknologiordningen. Her finnes mer informasjon om søknadskriterier og søknadsprosess. Alle søknader vil bli behandlet i det fylket hvor bedriften har sin forretningsadresse.

26 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle