Søk

Skype-møte om samarbeidsmuligheter i Bulgaria

Norwegian-Bulgarian Business Group inviterer 24. juni til møte for å styrke det økonomiske samarbeidet mellom Norge og Bulgaria. Klyngemedlemmer i NES er velkomne til å følge arrangementet via Skype.

24. juni kan norske bedrifter lære mer om business- og samarbeidsmuligheter i Bulgaria via Skype-arrangementet i regi av Norwegian-Bulgarian Business Group.

«Strengthening the bilateral economic relations between Norway and Bulgaria» er tittelen på arrangementet som foregår i Sofia, Bulgaria men kan følges via Skype av dem som er her i Norge.


- Vi ser økt interesse fra bulgarske selskaper for det norske markedet, men også for forretningsamarbeid med norske selskaper mot globale muligheter, sier Anders Stølan som er styreformann i Norwegian-Bulgarian Business Group.


Han peker videre på at EØS ordningen kan være et attraktivt virkemiddel for å initiere forretningssamarbeid mellom bedrifter i de to landene.


Arrangementet går av stabelen 24. juni kl 16:30-18:00


Her finner du link til Skype-arrangementet


Her kan du bli med via Skype web-appDen norske ambassadørern til Romania, Bulgaria og Moldova og den bulgarske ambassadøren i Norge åpner arrangementet via videolink og snakker om globale utfordringer og fremtidige økonomiske bånd og muligheter for samarbeid mellom Bulgaria og Norge.

The main topic of the event will be how we can benefit from the new economic situation and establish closer connections with Norway.


Selskapet InvestBulgaria presenterer sine planer om å gjøre Bulgaria attraktivt for forretningspartnere fra Vest Europa, i en utfordrende tid da flere europeiske bedrifter endrer sine modeller og vil flytte produksjonen sin nærmere hjemmemarkedet.
17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle