Søk

Singapore Norway Innovation Conference

I morgen, 29. september, arrangerer Innovasjon Norge «Singapore Norway Innovation Conference» (SNIC). Ett av temaene som skal diskuteres er hvordan digitalisering, autonome skip og dekarbonisering vil prege fremtidens maritime næring.

Morgendagens digitale konferanse har blant annet som mål å vise hvilke megatrender som vil være med på å forme fremtidens arbeidsplass og hvordan man styrker samarbeidet på tvers av landegrensene. (Illustrasjonsfoto: iStock)

Konferansen starter kl. 08:00 norsk tid og arrangeres av Innovasjon Norge sammen med Den norske ambassaden i Singapore, Norwegian Business Association in Singapore og Enterprise Singapore.


Meld deg på konferansen her


Kontinuerlig innovasjon er vitkig både for etablerte bedrifter og start-ups både i Norge og Singaporr, og Covid.19 pandemien har skapt store utfordringer, men også nye muligheter for innovasjon og samarbeid. SNIC ser på begge aspekter, og spesielt hvordan Singapore og Norge kan dra nytte av innovasjon og teknologi for å skape vekst i sine respektive nasjonaøkonomier.


Se hele programmet for konferansen her

10 visninger0 kommentarer