Søk

Søk reisestøtte på inntil 20.000 kr ved deltakelse i Norway2OTC

Norwegian Energy Solutions' medlemsbedrifter kan få inntil 20.000 kr i reisestøtte ved deltakelse i Norway2OTC-delegasjonen til OTC i Houston.


Den årlige offshore-teknologikonferansen og utstyrsmessen i Houston regnes som den viktigste arenaen for norske aktører innen offshore energi-sektoren som har ambisjoner om å eksportere sin teknologi.


Selskaper som deltar i den norske delegasjonen Norway2OTC 2. - 5. mai 2022 får besøke den største bransje-utstillingen i verden, tilgang til banebrytende teknologi, og ikke minst, anledning til å knytte verdifulle forretningskontakter i verdens energihovedstad. Nytt i år er OTC Energy Transition Pavillion med fokus på alternative energikilder, dekarbonisering og energieffektivisering.


For mange er målet med OTC å møte potensielle internasjonale kunder og partnere. Deltakere får også god anledning til å utvide sitt nettverk av både norske og internasjonale bransjekolleger.


Søk reisestøtte på inntil 20.000 kroner


Opptil 10 medlemsbedrifter i Norwegian Energy Solutions kan få reisestøtte på inntil 20.000 kroner ved deltakelse i den norske delegasjonen. Send en kort søknad med beskrivelse av hva bedriften din ønsker å oppnå på OTC 2022 til jorunn.saetre@energycluster.no dersom dere møter følgende kriterier:

  • Selskapet har færre enn 250 ansatte

  • Selskapet er registrert medlem av Norwegian Energy Solutions

  • Selskapet søker om deltakelse i, og deltar i det offisielle programmet til Norway2OTC

  • Selskapet møter kravene til bagatellmessig støtte (ref. EØS regelverket)

Norwegian Energy Solutions dekker 50% av dokumenterte reisekostnader, inntil 20.000 kr per selskap.


Sluttrapport samt faktura som inkluderer kvittering på delegasjonskostnadene og de dokumenterte reisekostnadene må sendes til jorunn.saetre@energycluster.no umiddelbart i etterkant av OTC 2022.


Registrer dere her for å delta i Norway2OTC!
36 visninger0 kommentarer