Søk

Potensial for polsk-norsk samarbeid innen grønn energi - 2040 perspektiv

Oppdatert: 21. apr. 2021

Torsdag 22. april inviterer den polske ambassaden i Oslo og Polish Investment and Trade Agency i Oslo til et nettarrangement om polsk-norsk samarbeid innen fornybar energi, i lys av den nye polske energistrategien 2040. Formålet med møtet er å presentere mulighetene for bilateralt samarbeid innen grønn energisektor.

Ettersom den nye polske energipolitikken 2040 staker ut den strategiske retningen for utviklingen av den polske energisektoren vil dette møtet ta for seg de nye mulighetene dette skaper for polsk-norsk samarbeid innen grønn energi. I løpet av tre sesjoner vil begge lands politiske rammeverk, mekanismer for institusjonell bedriftsstøtte og utvalgte case-studier bli presentert.


Nettarrangementet starter torsdag 22. april kl 09.00. Deltagelse er gratis.

Klikk her for detaljert program/agenda og påmelding

Den første sesjonen inneholder to presentasjoner om begge lands politiske rammeverk. Det polske perspektivet presenteres av Adam Guibourgé-Czetwertyński, statssekretær i det polske Klima- og miljødepartementet. Det norske perspektivet innen grønn energipolitikk presenteres av Tony Christian Tiller, statssekretær i Olje- og energidepartementet.


I den andre sesjonen blir det presentasjoner fra både polske og norske aktører innen virkemiddelapparatene - Polish Trade and Investment Agency (PAIH), Norwegian Energy Solutions (NES), Innovasjon Norge og Polish Agency for Enterprise Development (PARP).


Den tredje sesjonen består av presentasjoner fra utvalgte polske og norske selskaper innen grønn energisektor. Tre av våre medlemsbedrifter er med i siste sesjon - Agri-e, Flexifloat og Norhybrid Renewables.

154 visninger0 kommentarer