Søk

Oppstartsmøte for NES fornybarsatsing

Oppdatert: 12. nov. 2020

Tirsdag 27. oktober samles fornybar-aktører og gode samarbeidspartnere i DNB Arena i Stavanger til oppstartsmøte for etablering av innovasjonsgrupper innen fornybar energi i NES.

For å stimulere til flere innovasjonsidéer innen fornybare og bærekraftige energiløsninger, inviterer klyngen til en arbeidsøkt med fokus på fornybar energi. Dette skal forsterke og utvide klyngenes arbeid med å stimulere idé- og prosjektutvikling knyttet til fornybar energi.


I høst arrangerer NES en seminarserie knyttet til innovasjon rundt ulike fornybar-segmenter, som vil strekke seg over en 5 ukers periode. I løpet av seminarserien arrangeres det 4 separate møter/workshops som hver vil vare mellom 2 og 3 timer.


De to workshopene med tema hydrogen og havenergi og den avsluttende samlingen for fornybargruppene vil bli arrangert tidlig i 2021. De var opprinnelig planlagt i november og desember 2020, men er utsatt på grunn av Corona-pandemien og myndighetenes smittevernsrestriksjoner og anbefalinger.


Interesserte fornybar-aktører som ikke allerede har meldt seg på seminarserien, kan kontakte oss her for mer informasjon og påmelding.


27. oktober kan deltakerne på oppstartsmøtet blant annet få høre Øyvind Rustad (Senior kundeansvarlig DNB Kraft og Fornybar) og Karl Magnus Maribu (Seniorrådgiver DNB Markets, Risk Advisory) holde innlegg om kapitalperspektivet i forhold til fornybarmarkedet.

 

Det blir også en gjennomgang av den videre prosessen rundt etablering av fornybargruppene ved EY som er medarrangør av samlingene.


Frist for påmelding til oppstartsamlingen i DNB Arena er fredag 23. oktober kl. 15:00.

48 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle