Søk

Oddvar Skjæveland er NORCE sin regionansvarlig i Rogaland

Oddvar Skjæveland er ny regionansvarlig i Rogaland for NORCE. Skjæveland ser fram til å styrke NORCE sin tilstedeværelse og tilgjengelighet i regionen, ifølge en pressemelding.

Oddvar Skjæveland. Foto: NORCE/Stian Skjerping

Skjæveland leder også Norwegian Energy Solutions sin Tekniske komite.


Forskningsinstituttet har nylig utpekt regionansvarlige i alle sine regioner. De nye regionansvarlige er utpekt i regionene Agder, Rogaland, Haugaland og Sunnhordland, Vestland og Nord.


Bindeledd mellom regionale aktører og forskningsmiljøene


Oddvar Skjæveland ser fram til å bidra til at nye og eksisterende samarbeidspartnere kommer i kontakt med aktuelle forskningsmiljø i NORCE:


- Min oppgave er å sørge for at regionale aktører og våre forskningsmiljø finner sammen, og også å hjelpe dem med å etablere samarbeid som sikrer vår region den nye kunnskapen, teknologien eller kunnskapsgrunnlaget som etterspørres.


Stort potensial for økt samarbeid

Regionansvarligrollen innebærer å sørge for at forskningsmiljøene i NORCE er godt representerte i relevante fora i Rogaland-regionen.


- Vi er allerede til stede med våre forskningsmiljø i mange viktige fora i regionen, men jeg tror også at det er et stort potensial for økt samarbeid og deltagelse, sier Skjæveland.

40 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle