Søk

Norge som supermakt på grønn teknologi

«Hvordan kan Norge bli en supermakt på grønn teknologi?» er spørsmålet som eksperter, politikere og representanter fra næringslivet skal forsøke å besvare på Eksportkonferansen 2020 i Oslo 26. mars.


Eksportkreditt, Innovasjon Norge og GIEK står bak halvdagskonferansen der en skal se nærmere på hvordan de globale omveltningene og klimautfordringene vi står overfor påvirker norsk eksport.


Blant temaene som skal diskuteres på Radisson Blue Scandinavia i Oslo 26. mars er hvordan en kan skape lønnsom vekst gjennom å løse klimautfordringene og hvordan finansiering kan være en driver for grønn omstilling.


Børge Brende fra World Economic Forum og Yngve Slyngstad fra Norges Bank Investment Management vil peke på hvilke muligheter de globale omveltningene gir Norge.


I tillegg er næringslivet sterkt representert. Bente Pretlove fra DNV GL, Svein Tore Holsether fra Yara og Ingvild Sæther fra Teekay er tre av dem som forteller om sine erfaringer.


Det blir paneldebatt om omstilling, tiltak og finansiering, og det blir kåring av Årets Eksportbedrift. Prisen deles ut til en nyskapende bedrift med høy eksportandel, verdiskapning i Norge og suksess over tid.


Her kan du lese mer om Eksportkonferansen 2020, samt finne program og påmelding.


21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle