Søk

Nominer til ONS Innovation Award

ONS Innovation Award skal fremme banebrytende teknologi for olje-, gass- og energisektoren. Søknadsportalen er åpen frem til 20. mai, og prisen deles ut digitalt selv om ONS-messen er avlyst.

Det er gjennom ny teknologi og nye innovative løsninger at energisektoren har utviklet seg, og ONS Innovation Award gir bedrifter en unik mulighet til å få vist fram og promotert produkter og ny teknologi overfor et internasjonalt publikum.   ONS Innovation Award er delt inn i to kategorier: en for store selskaper og en for små og mellomstore selskaper (SMB).


Selv om ONS 2020 ikke vil gå av stabelen i den form vi kjenner det, så legger arrangørene opp til å ha enkelte digitale høydepunkter for sitt publikum.


– Innovation Award vil bli gjennomført for å understreke betydningen av en kontinuerlig utvikling av teknologi og nye idéer, sier Tarjei Nødtvedt Malme som er leder for ONS Innovation Award juryen.   De nominerte selskapene blir evaluert av juryen, som består av åtte representanter fra forskningsmiljø, internasjonale organisasjoner og private selskap.   Fristen for å søke om prisen og nominere kandidater er 20. mai 2020. ONS vil presentere finalistene og innovasjonene deres på alle ONS-kanaler. Vinnerne får utdelt prisene i en digital seremoni.


Les mer og søk her24 visninger0 kommentarer