Søk

NES har fått ny medlems- og arrangementsansvarlig

Administrasjonen vokser! Silje Ueland hadde første dag på jobb 7. mars, og skal ha ansvar for NES' medlemmer og arrangementer.


Silje har en bachelor i Events Management fra England, og en master i internasjonale medier og kommunikasjon fra Spania. Hun har jobbet med salg, kommunikasjon og arrangementer i England og Norge, og hadde rollen som prosjektkoordinator og -leder i Kulturkompaniet i 4 år.


Gjennom sitt tidligere arbeid med å organisere næringslivsarrangementer i Stavanger kjenner Silje allerede godt til flere av klyngens medlemmer. Nå gleder hun seg til videre samarbeid med disse under nye rammer i Norwegian Energy Solutions, og til å bli kjent med nye medlemsbedrifter.


— Det er mye som skjer i NES for tiden. Det gjør det utrolig spennende for meg å få være med på denne reisen, sier Silje Ueland. Hun er stor fan av å optimalisere arbeidsmetoder, og ser frem til å iverksette nye systemer som vil gi medlemmene våre en sømløs opplevelse av å være med i klyngen. Samtidig gleder hun seg til å lage gode arenaer og møteplasser der medlemmer kan møte hverandre, bli inspirert, og bidra til å sette i gang nye prosjekter.


I løpet av den første uken har hun vist stort engasjement for videreutvikling av energiklyngen. Hun ser også frem til å bidra til økt synlighet, både for klyngen og for klyngens medlemmer.


Daglig leder i klyngen, Egil Aanestad, er fornøyd med å styrke administrasjonen ytterligere.


– Vi er veldig glade for å ha fått en ressurs som Silje om bord. Klyngen har store ambisjoner fremover om flere nyttige arrangementer til gode for medlemmene, og Siljes ekspertise og erfaring på dette området vil bidra sterkt til å oppnå dette, sier Aanestad.

258 visninger0 kommentarer