Søk

NES har fått ny kommunikasjonsleder

Karianne Skjæveland er blitt med på laget som ny kommunikasjonsleder i NES, og hadde første dag jobb på 24. januar.


Foto: Hilde Garlid, Validé

Karianne har en allsidig utdanning innen filmproduksjon, internasjonale relasjoner og prosjektledelse. Hun har jobbet lenge med kommunikasjon i ideell sektor, og har fem års erfaring som grunder i eget selskap. I tillegg har hun jobbet som frilansskribent, og hun har variert konsulenterfaring fra internasjonale prosjekter i utviklingsland.


- Vi er veldig glade for å få Karianne og kunnskapen hun besitter med inn i klyngen, sier daglig leder Egil Aanestad. - I tillegg til solid skrive- og mediekompetanse, bringer hun også med seg språkkunnskaper og kulturforståelse, som blir viktig inn i de internasjonale prosjektene klyngen har ambisjon om å inngå i.


Karianne har et stort engasjement for videreutvikling av energiklyngen NES, både når det gjelder medlemskommunikasjon og klyngeprosjektutvikling. Hun gleder seg over å ha kommet med på laget idet klyngen har fått Arena-Pro status, og ser frem til å komme i gang og bli bedre kjent med både administrasjon og medlemmer.


- Å få muligheten til å lede kommunikasjonsbiten til klyngen i det den går over i Arena-Pro status og skal skalere opp på antall prosjekter, gir en fantastisk mulighet for personlig utvikling, samt kompetansehevelse innenfor kommunikasjon. Læringskurven vil være bratt, men det er da det er spennende, sier Karianne Skjæveland.88 visninger0 kommentarer