Søk

NES etablerer innovasjonsgruppe med fornybar-fokus


Klyngen vil stimulere til å få i gang enda flere prosjekter innen fornybar-feltet. Nå kan du melde din interesse for å bli med i prosessen for å utforme NES videre arbeid med fornybar teknologi.


I høst setter NES i gang et pilotprosjekt for å etablere en innovasjonsgruppe for fornybar teknologi. Planen er å samle interesserte representanter fra medlemsbedriftene til 3 eller 4 samlinger i høst, med et avsluttende felles møte før året er omme.


Målet med fornybargruppen og høstens samlinger er å stimulere til enda flere klyngeprosjekter innen fornybar-feltet. Styremedlem i NES, Birger Haraldseid, er ansvarlig for planleggingen av høstens fornybargruppe-møter.


Det er allerede sendt ut en spørreundersøkelse på e-post til representanter for medlemsbedriftene, men vi ønsker oss enda flere svar fra medlemmer som har lyst til å delta i denne prosessen med å utforme hvordan NES skal jobbe videre med fornybar teknologi. Vi vil også gjerne høre fra bedrifter som har en fornybar teknologiløsning som de kan tenke seg å presentere for andre i klyngen.


Her er link til spørreundersøkelsen

86 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle