Søk

Næringsforeningen starter med tv-sendinger

Hver ukedag fra og med i dag vil Næringsforeningen ha tv-sendinger klokken 09.00 med relevant og nyttig informasjon til foreningens medlemsbedrifter.

Ståle Frafjord leder de daglige tv-sendingene som starter 17. mars. (Foto: Næringsforeningen)

Første sending starter tirsdag 17. mars klokken 09.00. Sendingen kan ses på Facebook eller direkte via Næringsforeningens nettside.


I tirsdagens sending er disse gjester: Tore Lærdal fra Laerdal Medical, Johan Krabbe-Knudsen fra Kluge Advokatfirma og Bård Koppang fra Selmer.


Næringsforeningens leveregel har vært «konkurrer når du må, men samarbeid hvis du kan», og det er denne grunnholdningen foreningen nå vil at det lokale næringslivet skal utnytte i løpet av de neste tøffe månedene. Hver ukedag vil derfor ha en ny tv-sending med relevante gjester.


Journalist Ståle Frafjord vil ta imot gjester som ønsker å bidra med erfaringsdeling og kunnskap. Det blir råd og tips til bedrifter i håndteringen av både smittesituasjonen, personalmessige spørsmål og selvsagt fokus på de forretningsmessige utfordringene. I tillegg vil vi ha en del kjente fjes fra næringslivet i studio.


30 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle