Søk

– Nå er vi i gang med aktiviteter igjen

Oppdatert: 11. mar.

Daglig leder i Norwegian Energy Solutions ser frem til å invitere klyngens medlemmer til fysiske arrangementer igjen. Her er en smakebit på aktivitetsplanen som utarbeides, sett av datoene. Mer informasjon og link til påmelding publiseres på våre nettsider etter hvert som programmet spikres, sier Egil Aanestad.


Endelig er vi kommet ut av pandemien, og vi legger opp til en rekke spennende fysiske arrangementer i andre kvartal.


Først har vi gleden av å invitere til frokostmøte 5. april med direktør for kommunikasjon og myndighetskontakt i Norske Shell, Jan Soppeland. Vi håper workshop-serien med hydrogen som tema den 20. april, 10. mai og 11. mai vil utløse nye innovasjonsprosjekter i klyngen vår. Markeringsdagen for vår status som Arena Pro-klynge kommer i andre kvartal, og i den forbindelse blir det medlemsmøte hvor alle klyngens medlemmer blir invitert.

Følg med på nyhetsbrevene som kommer!

Ellers er vi medarrangører av den norske delegasjonen til OTC i Houston 2.-5. mai, og vi samarbeider med ONS om det som blir et fantastisk arrangement for hele energibransjen fra 29. august til 1. september i Stavanger.

Avslutningsvis ser vi at det er gode tider i "oljå" nå, og vi gleder oss over de som gjør det bra økonomisk. Samtidig må vi ikke glemme at vi ønsker oss over på en mer fornybar energiproduksjon, og vi håper at oppsvingen i olje- og gassnæringen vil bidra til en akselerering av det grønne skiftet.

Vi sees på frokostmøte 5. april!


Egil Aanestad

Daglig leder i Norwegian Energy Solutions65 visninger0 kommentarer