Søk

Mandag er siste frist for å sende inn bidrag til OIW 100 Pitches

Oslo Innovation Week (OIW) og DNB knytter lovende start-up bedrifter opp mot investorer og større selskaper gjennom OIW 100 Pitches. Fristen for å søke om deltakelse ved å sende inn video-pitch er mandag 31. august.

De som ønsker å delta på OIW 100 Pitches sender sin søknad gjennom en 3 minutters digital pitch. Fristen er 31. august. (Illustrasjonsfoto: iStock)

OIW 100 Pitches er en plattform som knytter gründere og investorer sammen. Fokus er tidligfase investorklare selskaper som adresserer FNs mål for bærekraftig utvikling. Disse kan delta ved å sende inn en 3 minutters pitch digitalt. Deadline for innsending er mandag 31. august.


Se her for mer informasjon og påmelding

Det er 5 spor for OIW 100 Pitches i 2020:

1. Smart Cities (DNB / U4SSC)

2. Ocean (DNB Bergen)

3. Femtech (Female technology)

4. Energi (techstarts)

5. Medtech (Norway Healthtech)


Deltakere vil bli gjort tilgjengelig på Oslo Innovation Weeks hjemmeside, og en jury velger 3 selskaper fra de ulike 5 sporene. Disse 15-18 selskapene blir invitert til å presentere pitchen inngående til en juryen.


Vinnerne kåres under DNB NXT 22. og 23. sept, som foregår under Oslo Innovation Week. DNB NXT er en møteplass for gründere, investorer og vekstselskaper. I år er det femte året DNB NXT arrangeres, og for første gang er konferansen heldigital. Årets NXT vil fokusere på inspirerende innhold for alle som er opptatt av innovasjon, vekst og investeringer - eller bare vil ha påfyll og motivasjon.


22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle