Søk

Møt NES på ONS2022

Oppdatert: 4. aug.

Messearrangørene hinter om at årets ONS blir det største noensinne! 29. august til 1. september møter du energiklyngen Norwegian Energy Solutions (NES) i Hall 9 på Tjensvoll i Stavanger.


De 14 deltakere fra NES’ administrasjon, styre, tekniske komité, nøkkelbedrifter i klyngen og samarbeidspartnere som var med på turen, fått en bedre forståelse for hvilket mulighetsrom som finnes for norske aktører.

NES deltar på årets ONS! Vi har felles stand med Validé i år, og deler også plass med Norsk Havvind. Standen ligger midt i smørøyet - vis-à-vis Center Court, og vegg i vegg med Innovasjon Norge og Stavanger Kommune med Stavanger Business Region.


Du finner oss i Hall 9, på stand nummer 9460.


SE HELE: ONS-programmet her


NES presenterer

I løpet av messedagene møter du ikke bare våre medarbeidere i NES på standen, men også noen av våre 130 medlemsbedrifter. Vi har invitert åtte av dem til å tilbringe tid sammen med oss på stand, og til å bruke «break out» møterommet vi har fått bygget spesielt for dem.


Her har selskapene fått allokert 45 minutter hver til å møte sine forretningsforbindelser – og til å pitche, holde presentasjoner, partnermøter eller hva de selv måtte ønske. Selskapene har selv ansvar for å invitere sine deltakere til møtene. Vi kommer til å presentere alle selskapene og møtetidspunktene på skjerm på standen, og det blir mulighet til å huke tak i dem i etterkant for en prat i den roterende (!) baren Datatrykk bygger for oss. Fellestema for ONS er «Trust», og for vår fellesstand med Validé har vi valgt følgende hovedbudskap:

TRUST THE TRANSITION


Standen vår er ikke helt ferdigdesignet ennå, men messebyggerne våre hos Datatrykk er superkreative! Vi vektlegger gjenbruk; vi har lånt selve standen fra Smedvig, vi deler ut give-aways med mening, alle messemøbler er lånt av Innovasjonspark Stavanger, og vår roterende kaffebar er kledd med papprør som er et restprodukt fra trykkeriet til Datatrykk.


Validé + NES

Det er naturlig for oss å dele tiden vår på ONS med våre gode partnere i innovasjonsselskapet Validé. Vi samarbeider blant annet om Fornybar Vest-prosjektet, en storstilt jakt blant de etablerte selskapene i energibransjen i Rogaland og Vestland etter de gode, grønne ideene som kan bidra til å øke tempo i energiomstillingen.


LES MER: Fornybar Vest


NES brand "refresh"


NES er en næringsklynge i vekst, og siden 01.01.2022 har vi hatt status som Arena Pro-klynge. Det innebærer økt finansiering fra Innovasjon Norge de neste fem årene, og betyr at både medlemsmassen og antall innovative prosjekter kommer til å øke fremover. I den forbindelse er det på tide med en oppfriskning av vårt brand. Oppgaven vår forblir den samme - vi skal fortsatt bidra til å øke tempo i energiomstillingen. Selve avdukingen av nytt navn og logo blir feiret med kake og bobler på medlemsmøtet vårt 31.08, men vi gir dere noen hint om hvordan navnet og vår visuelle identitet endrer seg på standen!


Vi gleder oss til å treffe engasjerte folk på ONS. Legg turen innom standen vår i Hall 9!

Her kan du kjøpe billetter:


Tickets for ONS 2022 - ons.no