Søk

Lær mer om muligheter i Brasil under SPE Offshore Europe


Seminaret i Aberdeen 3. september er rettet mot bedrifter som vil vite mer om markedsmulighetene i Brasil. (Foto: iStock, Oleksii Liskonih)

Muligheter og veier til markedet i Brasil er tema for seminaret 3. september under SPE Offshore Europe i Aberdeen. Norske bedrifter, som er til stede på konferansen, er velkomne til å delta.


Det er brasilianske myndigheter som sammen med Storbritannias Department for International Trade inviterer til «VII Brazil-UK Oil & Gas Meeting». Møtet finner sted 3. september i forbindelse med SPE Offshore Europe Conference & Exhibition i Aberdeen.


På møtet vil blant annet direktøren for Brazilian National Agency of Petroleum, Natural Gas and Biofuels, Décio Oddone, og markedsspesialst for Brasil, Chris Wall fra Department of International Trade, orientere om veier til det brasilianske markedet og budrunder.


Maria Luisa Cravo Wittenberg, som er infrastruktur og markedsdirektør for Innovasjon Norges brasilianske motsats APEX-Brasil, er en av flere som skal presentere muligheter og programmer, investeringer og støtteordninger for bedrifter som vil satse i Brasil.


I løpet av seminaret blir det også en egen del med orientering om businessmulighetene for leverandørindustri og servicebedrifter. Blant deltakerne der er Marcio Antonio Pereira Junior som er Contract Manager i Petrobras.


Møtet foregår fra kl. 13:30-16:30 i konferanserom 1C.

17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle