Søk

Lær deg de smarte metodene for innovasjon på kurs i klyngen

Oppdatert: 3. jul. 2020

I høst tilbyr NES et kurs med fire samlinger for medlemsbedrifter i som jobber med eller har planer om å jobbe med innovasjonsprosjekter knyttet til klyngen.

NES, representert ved Jorunn Sætre og Egil Aanestad (til høyre) samarbeider med Validé, her ved Anne Cathrin Østebø og Vibeke Bjaanes, og Christian Rangen om kurset i innovasjonsmetodikk.

Kurset i innovasjonsmetodikk starter opp 9. september og er rettet mot klyngebedrifter i kategoriene gründere og SMB. Kurset består av totalt fire samlinger i løpet av høsten. På første samling vil daglig leder Egil Aanestad og styreleder Tor Armesen sammen med leder i Validé, Anne Cathrin Østebø, være til stede for å ønske velkommen og avklare forventningene til deltakerne.


Programmet for samlingene utarbeides nå av Vibeke Bjaanes i Validé og Christian Rangen.


- Vi ønsker å øke kompetansen slik at klyngens medlemmer anvender innovasjonsmetodikk i praksis og utnytter de mulighetene som finnes i klyngenettverket, sier klyngeleder Egil Aanestad.


Kurset er gratis for medlemmer i NES, og det er støttet av Innovasjon Norge.


- På kurset får deltakerne overblikk over innovasjons-økosystemet og innovasjonsprosessene. Det gir dem et bedre utgangspunkt når de skal kvalifisere for å bli et godkjent NES-prosjekt, sier leder i Validé, Anne Cathrin Østebø.


Validé har mange års erfaring med å arrangerer akselerator- og vekstprogrammer, og det vil være nyttig selv for dem som tidligere har vært igjennom et slikt program.


- Dette blir et 12-timers program med fire samlinger. Det men skal gi inspirasjon og verktøy til bedriftene slik at de kan ta en del veivalg videre, sier Anne Cathrin Østebø.


1-2 personer per bedrift kan få plass på kurset. Det blir ofte en god dynamikk når både en senior og en junior fra samme bedrift er med på opplæringen.


Etter sommerferien vil medlemmene i NES få tilsendt mer detaljert informasjon om kursprogrammet og hvordan de melder seg på. Informasjon om påmelding og program vil også bli publisert på klyngens nettside.

120 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle