Søk

Kunnskapsdeling for petroleumsindustrien12. og 13. november arrangerer Norsk Petroleumsforening sin «Reservoir and Production Management Conference» på Sola. Konferansen byr på to dager med kunnskapsdeling.


Blant deltakerne på konferansen er det både reservoar-ingeniører, petroleimsingeniører, geologer, geofysikere og andre som jobber med reservoar- og produksjonsledelse i petroleumsindustrien.


Ying Guo ved Norce er et av medlemmene i programkomitéen for den to dager lange konferansen. Hun ønsker flere deltakere velkommen.


– Vi har allerede mange deltakere fra oljeselskaper, men ønsker enda flere deltakere fra teknologileverandører for å utveksle problemstillinger og løsninger med nye teknologier på konferansen..


Årets konferanse dekker både strategi og forretningsrelaterte emner og peker på hvordan innovasjon og et mer fordelaktig økonomisk klima kan føre industrien videre.


Konferansen foregår på Sola Strand Hotel og på dagsorden står blant annet digitalisering av reservoar management, IOR/EOR-prosjekter, utfordrende reservoar og reservoarlæring, ny teknologi og bærekraft.


NES-medlemsbedriftene Fishbones, Equinor og Wintershall DEA er blant bedriftene som bidrar med foredrag på konferansen.


Følg denne linken for hele konferanseprogrammet og påmelding.

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle