Søk

Inviterer til digitalt kurs om SkatteFUNN

Forskningsrådet inviterer bedrifter til digitale SkatteFUNN-kurs med mulighet for individuell veiledning denne våren. 21. april blir det kurs for bedrifter i Rogaland.

På grunn av korona-situasjonen erstattes vårens planlagte SkatteFUNN informasjonsmøte og prosjektverksted med et digitalt kurs i regi av Forskningsrådet.


I Rogaland arrangeres det digitale SkatteFunn kurset 21. april.

Målgruppe for arrangementet er bedrifter og samarbeidspartnere som planlegger kunnskapsarbeid eller forskningsprosjekter i forbindelse med utvikling av nye varer, tjenester og produksjonsprosesser. På kurset kan du lære mer om SkatteFUNN, og om hvordan forskning og utvikling kan bli en del av innovasjonsprosessen i din bedrift

Kurset er gratis, men du må melde deg på for å delta.

Påmelding og booking av individuelle veiledningsmøter om ditt planlagte SkatteFUNN-prosjekt finner du her.


Tid: 21. april kl. 10:00-12:00


Det er lagt opp som et digitalt kurs som går i dybden på hva som kan være forskning og utvikling. Forskningsrådet gir i tillegg et tilbud om hjelp og veiledning fra erfarne rådgivere gjennom individuelle, digitale møter. Individuelle møter må bookes på forhånd, og det er begrenset antall møter tilgjengelig. Dersom ingen av tidspunktene for individuelle møter passer, eller påmeldingen er fullbooket for aktuelt arrangement, kan du be om at Forskningsrådet tar kontakt med deg på et senere tidspunkt, ved å velge dette alternativet i påmeldingen.  


Mer om SkatteFUNN-arrangementet

Planlegger din bedrift å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har dere en idé om hvordan bedriften kan produsere på en smartere måte? SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter som jobber med forsknings- og utviklingsprosjekter. På kurset kan du lære om hvilke typer utviklingsaktiviteter ordningen omfatter. Du får også informasjon om noen av endringene i SkatteFUNN som er innført etter nyttår.

26 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle