Søk

Intensiv opplæring i entreprenørskap


Onsdag kveld presenterte klyngene seg for studentene på MIT REAP Entrepreneurship Summer School. Bill Aulet, nummer fire fra venstre, har vært studentenes lærer og er Managing Director of the Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship at MIT.

MIT REAP Entrepreneurship Summer School har denne uken samlet nær 90 deltakere i Arkivenes Hus. Onsdag presenterte klyngene seg for entreprenørstudentene.

Arild Kristensen fra Norwegian Smart Care Cluster og Jorunn Sætre fra Norwegian Energy Solutions fortalte om klyngenes arbeid .

Det har vært spennende workshops og mye nyttig lærdom for deltakerne, som kom fra en rekke små og større bedrifter og virksomheter i regionen. REAP står for Regional Entrepreneurship Acceleration program, og programmet er nettopp ment å veilede entreprenører i hvordan de kan få businessen sin til å vokse på en sunn og riktig måte.


Onsdag kveld hadde Norwegian Energy Solutions sammen med de andre klyngene på Ullandhaug invitert de 87 studentene og lærer Bill Aulet fra Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship til en sammenkomst med mat og drikke i Arkivenes Hus på Ullandhaug. Prosjektleder Jorunn Sætre presenterte Norwegian Energy Solutions, og representanter fra de andre klyngene fortalte om deres arbeid.


Jonas Helvig fra en av Norwegian Energy Solutions medlemsbedrifter, Norsk Vind Energi AS, er en av dem som denne uken har hatt lange dager på skolebenken i Arkivenes Hus.


Jonas Helvig fra NES-bedriften Norsk Vind Energi AS ved ett av av gruppearbeidene studentene har jobbet med.

– Det har vært et intensivt program der Bill Aulet har gått igjennom 24 steg for et suksessfullt start-up. Programmet har ofte pågått fra åtte om morgenen til åtte om kvelden, og det har vært mingling, networking, og gruppearbeid der vi jobber med de ulike temaene, forteller Helvig.


Helvig jobber som assisterende prosjektleder i familiebedriften som ble startet i 1996.


– I løpet av entreprenørskapskolen har jeg fått nyttig kunnskap og verktøy for å kunne ta gode vurderinger til å drive og videreutvikle selskapet jeg er engasjert i, forteller han.26 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle