Søk

Innovasjon Norge med webinarer om energiløsninger i India

Innovasjon Norge tilbyr de nærmeste ukene to webinarer med fokus på energilagring og ny energiteknologi i India.


Markedspotensialet innen energilagring i India er forventet å vokse kraftig i årene som kommer. (Illustrasjon: Innovasjon Norge)

27. mai klokken 11:00-12:30 norsk tid arrangeres webinaret «Distributed Energy Storage and Battery Recycling». Salget av batteribaserte løsninger for energilagring øker stadig i India, blant annet fordi landets kraftnett mange steder er ustabilt og fordi salget av solcellepaneler samt elektriske rickshaws og andre kjøretøy er økende.


Det totale energilagrings-potensialet i India er forventet å nå 66 GWh en gang mellom 2020 og 2030, og markedet for energilagrings-teknologi vil være stadig økende.


Webinar nummer to arrangeres 12. juni klokken 11:00-12:30 norsk tid og har fått tittelen: «Potential for Norwegian Smart Energy Solutions in India».


Det antas at økonomisk vekst i India vil føre til at behovet for elektrisk kraft vil firedobles innen år 2050, mye på grunn av befolkningsvekst og elektrifisering av samfunnet. Både fossilt drivstoff og fornybar energi må trolig til for å møte den økte etterspørselen. I webinaret vil Innovasjon Norges eksperter i India orientere om det indiske markedet og hvilke muligheter det kan by på.


Her finner du link til mer infomasjon om webinarene og påmelding:

Webinar 27. mai: «Distributed Energy Storage and Battery Recycling»

Webinar 12. juni: «Potential for Norwegian Smart Energy Solutions in India»


26 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle