Søk

Innovasjon Norge markedsfører finansieringsordninger via Skype


Finansieringsordningene for bærekraftige løsninger i havnæringene kan gi midler til utvikling, pilot og testing av nye løsninger. (Illustrasjon: iStock)

14. juni inviterer Innovasjon Norge til informasjonsmøte om sine finansieringsordninger for innovasjon innen havnæringene.


Havnæringene er definert som næringer som er avhengig av havet, for eksempel havbruk, fiskeri, maritim sektor, olje- og gass og fornybar energi. Innovasjon Norge har midler for å finansiere utvikling av bærekraftige løsninger i disse næringene, og de ønsker nå å gjøre finansieringsordningene bedre kjent.


– Innovasjon Norge har mange ordninger og tjenester som er relevante for havnæringene. Målgruppen er primært leverandørbedrifter som leverer løsninger til havnæringene, forteller kunderådgiver Klynger og Bedriftsnettverk i Innovasjon Norge, Hans Kristian Torske.


I informasjonsmøtet via Skype vil Innovasjon Norge informere bedrifter i målgruppen om muligheter for finansiering av utvikling, pilot og testing av nye løsninger. Her er mer informasjon om Innovasjon Norges støtteordninger for havnæringene.


Her er link for å koble opp til møtet som finner sted 14. juni kl. 13.00.

22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle