Søk

Havenergi - bli med på digital workshop

20. januar inviterer vi til digital workshop med havenergi som tema. Alle selskap med idéer, prosjekter og interesse for temaet er velkomne til å delta.

Havenergi er tema for NES innovasjonsgruppe-workshop 20. januar.

Workshopen foregår i Teams klokken 08:30 -11:45 onsdag 20. januar.

Teams-link for deltakelse blir sendt ut til de påmeldte i forkant av samlingen.


Registrer din deltakelse med en e-post til: jorunn.saetre@energycluster.no


Workshopen fasiliteres av Norwegian Energy Solutions og EY. Gjennom oppstart av innovasjonsgrupper innen fornybar energi i regi av klyngen, vil vi få fart på det grønne skiftet og stimulere til flere klyngeprosjekter . Tiltaket er støttet av Innovasjon Norge.


Samlingen 20. januar var opprinnelig planlagt som et fysisk arrangement, men blir nå digital. Vi håper det gjør at enda flere har lyst og anledning til å delta.


Program for digital samling og workshop 20. januar

08:30 Velkommen, introduksjon og presentasjon

08:45 Oppdatering havvind og havenergi i Norge. Hvem er aktørene som jobber med havvind/havenergi lokalt? v. Birger Haraldseid.


09:00 Markedet internasjonalt for havvind/havenergi de neste 5 årene og i lengre perspektiv v. David Ottesen, Norwegian Energy Partners


09:20 Rosenberg Worley og Flexifloat - Hva skal til for å utvikle Flexifloat og bygge en leverandørkjede? Prosjektleder Knut Høiland presenterer og svarer på spørsmål.


09:40 WindSpider – Norsk selskap med mål om å designe og produsere en norsk vindturbin. Hva jobber de med, og hva trenger de for å komme videre mot målet? Per Olav Haugom presenterer og svarer på spørsmål


10:00 UiS hva nå? Hvordan blir fokus på havvind fremover, og hvilke prosjekter vil de jobbe sammen med industrien om? v. professor Muk Cheng Ong fra UiS


10:20 Pause


10:35 EY setter scenen for workshop


10:45 Gruppearbeid i workshops – deltakerne diskuterer felles utfordringer og muligheter i Teams-grupper.


11:15 Felles oppsummering og innspill fra gruppene


11:45 Avslutning

135 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle