Søk

Hackaton for Nordic City Solutions i USA

Har ditt selskap en smart løsing innen energiteknologi? Er det aktuelt å samarbeide med USA-baserte bedrifter om byutviklingsprosjekter i Minneapolis og St. Paul? Da bør dere delta på Nordic City Solutions hackaton.

Nordic City Solutions arrangerer et virtuelt hackaton over seks uker fra 13. oktober til 19. november Fem ulike hackaton-utfordringer innen feltet byutvikling er definert. Et par av utfordringene retter seg blant annet mot energilagring, ladeløsninger for elektriske kjøretøy, mikrogrid og lokale energiløsninger:


  • Utfordring 1: Minneapolis East Plymoth Energy and Climate Innovation Corridor Prosjektet er sentrert rundt community energy og et mikrogrid-system som er under utvikling i et byområde som er under utvikling. Utbyggerne er interessert i tilleggsløsninger i forhold til solenergi, batterier, mikrogrid, community energy, geotermisk, løsninger for energi-monitorering, ladestasjoner for elektriske kjøretøy, løsninger for å håndtere store vannmengder ved storm, samt løsninger for hvordan en kan få miljøvennlig transport videre ut i lokalmiljøet fra transit-steder.


  • Utfordring 4: Rondo Net Zero Energy Development Hackaton-utfordringen blir å søke å finne løsninger for et energinøytralt leilighetskompleks for en kommende designkonkurranse for en bebyggelsestomt eid av et lokalt energiselskap. Dette skal bli et demonstrasjonsprosjekt for fremtidig oppskalering av bærekraftige og rimelige boligløsninger i USA, og hackatonet gir nordiske selskap en mulighet til å vise frem og demonstrere sin teknologi i et høyprofilert prosjekt i samarbeid med amerikanske partnere.


Aktivitetene, som legges til tirsdager og torsdager mellom 13. oktober og 19.november, varer 1-1,5 timer og begynner ca kl. 15:00. Norske selskap kan enkelt delta via nett siden arrangementene er digitale. På nettsiden som beskriver hackatonet kan interessenter lese mer om de fem ulike utfordringene, hva som kreves for å delta og hvordan man registrerer seg.


Prisen for deltakelse er lagt opp slik at større selskap betaler mer enn de mindre aktørene.


Mer informasjon om de fem ulike utfordringene, program for hackatonet og priser for deltakelse, finner du her

12 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle