Søk

Grønne muligheter i norsk-polsk samarbeid for SMB-bedrifter


“Accelerating energy efficiency in SMEs” er tittelen på webinaret 25. februar der selskap fra Polen og Norge møtes for å utveksle informasjon, knytte kontakter og få ny kunnskap om de siste markedstrendene innen grønn teknologi.

Polish Agency for Enterprise Development (PARP) og Innovasjon Norge inviterer norske selskap i SMB-segmentet med teknologi innen energi og energieffektivisering til webinar og digitale møter med polske selskap. (Foto: iStock)

Er din bedrift interessert i å møte polske selskap involvert i grønn teknologiutvikling? 25. februar arrangerer The Polish Agency for Enterprise Development (PARP) webiaret «Accelerating energy efficiengy in SME´s» og B2B matchmaking.


Les mer og meld deg på arrangementet her


Hovedtemaene på webnaret er:

  • Hvordan oppnå gode resultater på energieffektiviserende investeringer?

  • Utfordringer og muligheter i forhold til energieffektivitet i entreprenør- og byggebransjen.

  • Alternative energikilder, for eksempel solenergi, varmepumper eller energilagringsmetoder.

Hvorfor delta?

  • Vis frem dine prosjekter, produkter eller kunnskap.

  • Møt potensielle forretningspartnere i forhåndsavtalte en-til-en møter

  • Knytt kontakt på tvers av landegrenser

  • Finn kvalifiserte leverandører

  • Finn nye internasjonale kunder

Webinaret 25. februar varer fra klokken 09:30-13:10 og er gratis for deltakerne. Etter at webinaret er over blir det B2B møter frea 13:30-17:00 via appen b2match Den kan lastes ned fra AppStore eller Google Play.


Det er Polish Agency for Enterprise Development (PARP) som arrangerer webinaret og fasiliterer møtene i samarbeid med Iceland Liechtenstein Norway Grants og Innovasjon Norge.


Selskap fra Polen og Norge er den primære målgruppen for webinaret, men det er også åpent for bedrifter fra land som bidrar til Norway Grants (Norway, Iceland, Liechtenstein), samt Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Estland, Hellas, Ungarn, Latvia, Litauen, Malta, Portugal, Romania, Slovakia og Slovenia.


Les mer og finn link til påmelding her


51 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle