Søk

Go Global-webinar om muligheter i Canada

I likhet med Norge jobber Canada med å omstille sine olje- og gassnæringer. På Innovasjon Norges webinar 29. oktober forteller rådgivere på det canadiske markedet blant annet hvilke muligheter som finnes for norske bedrifter i Canada.

Illustrasjonsfoto: Royal Norwegian Embassy in Ottawa

Canada har seilet opp som et marked norske bedrifter interesserer seg for i større grad enn før. Særlig gjelder det havindustrier,maritim industri, fornying av energi-infrastruktur, akvakultur og smarte løsninger for helsevesenet.


Delta på seminaret 29. oktober fra kl. 14:00-14:45 og få høre rådgiverne fortelle hvordan de hjelper norske bedrifter inn i det canadiske markedet, hvordan risiko kan minimeres og norske forretningsmuligheter maksimeres.


I webinaret får deltakere også møte bedriften Zinus AS, representert av Geir Arne Bjørkelund, som jobber med å etablere seg på det kanadiske markedet og som deler tanker og erfaringer rundt dette arbeidet.


Etter seminaret vil deltakerne kunne treffe Innovasjon Norges rådgivere i Canada i 1:1 møter for å sparre på individuelle muligheter. Meld fra om dette i påmeldingen dersom du ønsker å benytte deg av dette tilbudet.


Arrangementet holdes som en del av Nyskapingsuka 2020 i regi av Haugaland Vekst.


Les mer og meld deg på webinaret her

17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle