Søk

Forretningsmuligheter for gründere i vekst


Medlemsbedrifter og gründere med muliggjørende teknologi inviteres til å møte kunder og oppdage forretningsmuligheter på tvers av bransjer/klynger gjennom to digitale samlinger 13. og 15. oktober.


Arrangementet er digitalt går over to dager. Det er ikke mulig å bare delta på bare en av dagene. Del 2 er på torsdag 15. oktober kl. 12-15.

Målgruppen er selskaper som utvikler teknologier for anvendelse på tvers av sektorer, og som vurderer å ta steget inn i en ny bransje. Selskaper forbi idéstadiet vil bli prioritert.

Ønsker du å delta på programmet?

Send søknad i registreringsskjemaet

Agenda

Del 1 – tirsdag 13/10 kl. 12-15 Presentasjoner og tilbakemeldinger

Presenter din løsning eller produkt for de andre deltakerne og representanter for næringsklyngene (maks 5 min).

Få tilbakemelding knyttet til muligheter på tvers av klyngene.

Faglig innlegg: Kjernen i god storytelling.


Del 2 – torsdag 15/10 kl. 12-15: Lær mer om markedet og få tilbakemeldinger fra et kundepanel

Sentrale aktører og kunder i ulike bransjer forteller om sine behov. - Hva ser de etter når det kommer til muliggjørende teknologiser? Hvordan samarbeider de med leverandørene? Hvordan bør et selskap gå frem for å komme inn i markedet?


På første samling 13. oktober presenterer du din løsning for aktørene (maks 5 min) og få tibakemeldinger på markedsmuligheter.

Kundene/aktørene som forteller om sine behov vil være Nye Veier, Stavanger kommune og 1-2 aktører som vil gjøres kjent på et senere tidspunkt.

Programmet har også en del 3 med individueller oppfølgingsmøter. Dato avtales individuelt. På del 3 blir det gjennomgang av tilbakemeldinger fra andre deltakere, klynger og kunde. I tillegg identifiseres neste steg og hvordan klyngene kan bistå.


Hva mener vi med muliggjørende teknologier? Muliggjørende teknologier (enabling technologies) vil som oftest være nye og eksperimentelle IKT teknologier som vil være avgjørende for fremtidig utvikling. Bruksområdene kan være forskjellige og ofte gi muligheter på tvers av bransjer.


Arrangementet er støttet av Rogaland fylkeskommune og arrangeres av klyngene Vital Infrastruktur Arena, Norwegian Energy Solutions, Solklyngen og Nordic Edge.

26 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle