Søk

Fikk presentere NES for kinesisk toppdelegasjon på 17. mai

CEO Egil Aanestad presenterte Norwegian Energy Solutions og klyngen for den store delegasjonen kinesiske toppolitikere og embetsfolk som besøkte Stavanger på nasjonaldagen.Fra venstre: Hans Martin Vikdal fra Innovasjon Norge, Li Zhanshu som ledet den kinesiske delegasjonen. Egil Aanestad fra NES og Eivind Helland fra BluePlanet AS.


Li Zhanshu, leder for Kinas nasjonale folkekongress stående komité og en av landets mektigste menn, ledet den store delegasjonen som besøkte Stavanger 17. mai.


– Dette er mitt første besøk til Norge, og jeg har sett frem til det. Rogaland har vakker natur og er viktig for oljeindustrien. Det er flere viktige industrier her, blant annet Nordic Edge, uttalte Li Zhanshu til Stavanger Aftenblad i forbindelse med besøket.


CEO Egil Aanestad presenterte Norwegian Energy Solutions for de kinesiske gjestene ombord på «MS Rygerdronningen».

Delegasjonen, som også omfattet representanter fra kinesisk næringsliv, dro på båttur med «MS Rygerdronningen».


På turen fikk de se Preikestolen, de besøkte Grieg Seafood sitt oppdrettsanlegg ved Sjernarøyane og Kårstø.


Egil Aanestad fortalte om energiklyngen og viste en presentasjon om klyngens arbeid for delegasjonen ombord på «MS Rygerdronningen». Daglig leder Eivind Helland i sjømatnettverket BluePlanet AS deltok også og orienterte om deres virksomhet.


Senere på kvelden var det duket for festmiddag på Radisson Blu Atlantic Hotel. Der deltok også lokale politikere og næringslivstopper.


Det var strålende vær da den kinesiske delegasjonen fikk se Preikestolen og norske fjorder på 17. mai.

109 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle