Søk

Feltutviklingskonferansen i Bergen med bærekraftsfokus

Overgangen til mer bærekraftige energiløsninger står i fokus når Norsk Petroleumsforening arrangerer Feltutviklingskonferansen i Bergen 11. og 12. februar.
Betingelsene for utvikling av nye utbyggingsløsninger på olje- og gassfelt er i endring. De neste tiårene vil bli preget av en overgang til mer bærekraftige energiløsninger både nasjonalt og globalt. Programkomitéen har derfor valgt dette som et gjennomgående tema for årets Feltutviklingskonferanse.


11. februar har arrangørene invitert personer og organisasjoner som er med på å sette dagsorden i energidebatten, samtidig som de representerer ulike interesser og synspunkt på den videre utviklingen.


Programmet for resten av konferansen vil trekke frem nye prosjekter, både med løsninger som brukes nå og løsninger som vil bli tatt i bruk innen kort tid. 12. februar vil det også bli en presentasjon av noen av konseptene som kommer til å redusere karbonavtrykket for nye feltutbygginger.


Norsk Petroleumsforening gir 50 prosent rabatt på deltakeravgiften for deltaker nummer 2 eller mer fra en og samme arbeidsgiver.


Program og påmeldingslink finner du her.

18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle