Søk

Disse gir råd og følger med på klyngens utvikling


NES rådgivende utvalg består av Odd Tjelta (fra venstre), Tor Arnesen (NES styreleder), Hilde Uppstad, Troels Jacobsen, Anne Woie, Egil Aanestad (klyngeleder) og Harald Minge. Eirin Sund, Tone Grindland, Erlend Jordal og Roy Ruså sitter også i utvalget men var ikke til stede da bildet ble tatt.

NES Advisory Board består av representanter fra noen av klyngens viktige samarbeidspartnere. I går møttes de med klyngeledelsen for å få en statusoppdatering.


– Vi har et godt utgangspunkt og fundament for å kunne lykkes. Vi brukes mye, og har forankret klyngen godt i de store selskapene som er etablert her, sa klyngeleder Egil Aanestad i sin orientering til medlemmene i NES rådgivende utvalg (Advisory Board) etter at styreleder Tor Arnesen hadde ønsket velkommen og snakket om betydningen av å ha en felles plattform.


– Advisory Board er en viktig ressurs og sparringspartner for NES. Det er et forum med medlemmer fra våre gode samarbeidspartnere som har interesse av at klyngen lykkes, sa styreleder Tor Arnesen i sin innledning.


Egil Aanestad la frem en presentasjon der han gikk igjennom klyngens prosjekter, videre planer og satsingsområder. Deretter kom utvalgets medlemmer med flere innspill som vil bli tatt med videre i arbeidet med utviklingen av klyngen.


NES Advisory Board har representanter fra NES samarbeidspartnere Norsk Olje og Gass, Næringsforeningen i Stavangerregionen, UiS, Rogaland fylkeskommune, NHO, LO, Petoro, Oljedirektoratet og Stavanger kommune.

120 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle