Søk

Delte sine erfaringer med nye klyngeledere

De fikk både magi og gode råd med på veien, lederne i de fire nye Arena-klyngene som tirsdag denne uken deltok på Oppstartsmøtet i Norwegian Innovation Clusters.

Tor Arnesen delte av sine erfaringer etter sitt første år som styreleder i NES. Han gav også de nye klyngelederne en dose magi. (Foto: Ola Thorud Jacobsen/Innovasjon Norge)

Tirsdag 7. januar var det oppstartsseminar for de nye Arena-klyngene i Norwegian Innovation Clusters! Dette er en viktig møteplass for at klyngene skal bli bedre kjent på tvers, samt dele erfaringer og kunnskap fra sine miljøer.


Norwegian Energy Solutions styreleder, Tor Arnesen, var utfordret til å dele sine erfaringer med de fire nye klyngene som er tatt opp i Arena-programmet.


– Klyngekultur, konkrete prosjekter og kommunikasjon er de områdene jeg har hatt fokus på og delt erfaringer med de som nå starter klyngeprogrammet, sa NES styreleder etter at oppstartsmøtet var ferdig.


I løpet av seminaret ble klyngene enda mer bevisst på hvilke ambisjoner, utfordringer og prosjekter som ligger foran dem, og Tor Arnesen la fram en spennende presentasjon om sine erfaringer fra sitt første år som styreleder i Norwegian Energy Solutions. Han imponerte også med et magisk trylletriks foran de nye klyngelederne.


De fire nye Arena-klyngene er NOSCA Clean Oceans, Construction City Oslo, Marine recycling cluster (Egga Utvikling) og Autonomiklyngen (FI - Fremtidens Industri).

56 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle