Søk

Bryn Aarflot inviterer til webinar om «Immaterielle rettigheter fra A til Å»

Webinarserien er lagt opp som et gratis kurs i fire deler som strekker seg fra grunnleggende IP-kunnskap til mer avanserte temaer.

Foto: Pixabay/ Pete Linforth

Bryn Aarflot arrangerer webinarserien i samarbeid med NCE Blue Legasea, The Life Science Cluster og Biotech North.


Webinarene holdes på norsk.


Del 1

14. april 2021, kl. 14.00-15.00

Grunnleggende IP 1 – fra oppfinnelse til beskyttelse Live Marie Hansen, MSc

Dette webinaret gir en innføring i teamet immaterielle rettigheter (IPR). Fokus strekker seg fra identifisering av oppfinnelser og IPR i bedrifter helt til at man har bygget opp en IPR-portefølje som dekker bedriftens virksomhetsområdet. Webinaret formidler grunnleggende kunnskap, fallgruver og konkrete cases. Webinaret passer for personer uten eller grunnleggende IPR-kunnskap eller de som ønsker å friske opp IPR-bakgrunnen sin.


Meld deg på her

 

Del 2

28. april 2021, kl. 14.00-15.00

Grunnleggende IP 2 – fra beskyttelse til kommersialisering

Hanne Bonge-Hansen, PhD


Dette webinaret gir en innføring i teamet immaterielle rettigheter (IPR). Fokus ligger på kommersialisering av IPR. Webinaret formidler grunnleggende kunnskap, fallgruver og konkrete cases. Webinaret passer for personer uten eller grunnleggende IPR-kunnskap eller de som ønsker å friske opp IPR-bakgrunnen sin.

Meld deg på her

 

Del 3

12. mai 2021, kl. 14.00-15.00

Freedom to operate – kjenne konkurrenter og eget handlingsrom

Marianne Weiby Wulff, MSc


Dette webinaret gir en innføring i teamet handlingsfrihet (FTO). Kunnskap om konkurrentenes IPR-portefølje og teknologi er ofte utgangspunkt for egen markedsposisjonering. Uten denne kunnskapen løper man far å begå inngrep i rettigheter og/eller man misser på identifisering av nye muligheter – begge kan være meget dyre. Webinaret formidler anvendbar kunnskap, fallgruver og konkrete cases. Webinaret passer for personer med økt IPR-kunnskap eller de som ønsker å friske opp IPR-bakgrunnen sin.


Meld deg på her

 

Del 4

26. mai 2021, kl. 14.00-15.00

Er bedriften sikret med gode kommersialiseringsavtaler?

Håkon Tysnes Kaasin, advokat


Dette webinaret gir en innføring på relevansen av gode avtaler for å kunne kommersialisere IPR. Kunnskap om avtaledetaljer og -posisjonering er ofte utgangspunkt for en vellykket deal. Om begrep som NDA, MTA, lisensavtaler, best effort, severability og governing law er fremmedord, så anbefaler vi å delta på dette webinaret. Webinaret formidler anvendbar kunnskap, fallgruver og konkrete cases og passer for personer med økt IPR-kunnskap, de som jobber med avtaler til daglig og de som bare ønsker å friske opp IPR-bakgrunnen sin.


Meld deg på her

47 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle