Søk

– Bli med til European Utility Week

Nordic Edge Smart City Innovation Cluster vil gjerne ha med seg NES-medlemmer både på stand og på delegasjonsreise til European Utility Week i Paris 12.-14. november.


European Utility Week (EUW) markedsfører seg som plattformen for dem som vil møte europeiske energiaktører på toppnivå og gjøre business, etablere nye relasjoner og drive prosjekter fremover. EUW omfatter et stort messeområde med over 800 utstillere og 18.000 besøkende og en konferanse der nøkkelpersoner fra ulike deler av energi-økosystemet kommer sammen og diskuterer en europeisk strategi for overgangen til lavutslippssamfunnet.


Karina Lavik er kommunikasjonsmedarbeider i Nordic Edge Smart City Innovation Cluster.

– Dette er europas største møtested for smart-teknologi, og hele energikjeden er representert. I tillegg til at alle utstillerne har sine stand, blir det hub-sessions på ulike tema på flere større scener i utstillingsområdet, sier kommunikasjonsmedarbeider Karina Lavik i Nordic Edge Cluster.


Sammen med den danske klyngen Clean og EIT Inno Energy fra Sverige skal Nordic Edge Smart City Innovation Cluster ha en 90 kvadratmeter stor nordisk paviljong i på European Utility Week. Paviljongen er støttet av Nordic Energy Research som ligger under Nordisk ministerråd.


Nordic Edge Smart City Innovation Cluster arrangerer også en delegasjonsreise for interesserte. Nordic Edge-pakken inkluderer hotell i Paris med frokost, sightseeing og nettverksmiddager med deltakere fra Norden. Billett til utstillingen er gratis. Flyreisen tur-retur Paris og eventuell konferansebillett må deltakerne ordne selv.


– Nå er vi opptatt av å rekruttere utstillere til standen og deltakere som vil være med oss på turen til Paris, gjerne også spennende prosjekter som bedriftene kan tenke seg å presentere på scenen, sier Karina Lavik.


I utgangspunktet er det lagt opp til fire utstillere fra Norge, fire fra Sverige og fire fra Danmark, på den 90 kvadratmeter store paviljongen.


– Dette er en fantastisk anledning for bedrifter som vil presentere seg og sine prosjekter for det europeiske markedet. Det er en arena for networking og for å knytte kontakter. Vi samarbeider med blant annet den belgiske, franske og amerikanske paviljongen, og kommer til å sørge for sosiale møteplasser for deltakerne. Det blir også workshops og en scene for pitching på den nordiske paviljongen, forteller Karina Lavik.


Her finner du mer informasjon om utstillingen og delegasjonsreisen.

8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle