Søk

20tretti Startup Lab

Snart er Startuplab i gang med årets 20tretti, et klimaprogram hvor cleantech startups kobles med etablerte selskaper for å løse deres klimautfordringer. Både cleantech startups i tidlig utviklingsfase og de som allerede har et ferdig produkt kan søke.

De 14 deltakere fra NES’ administrasjon, styre, tekniske komité, nøkkelbedrifter i klyngen og samarbeidspartnere som var med på turen, fått en bedre forståelse for hvilket mulighetsrom som finnes for norske aktører.

Søknadsfristen er 31. august.


Deretter vil det være en utvelgingsprosess hvor omkring 40 startups inviteres til eventet Connect conference den 13.september i Oslo. Her får de pitche på scenen og mulighet til å møte de etablerte selskapene – våre partnere – som har klimahodepiner som trenger løsninger.


Årets partnere er Telenor, Skanska, DNV, Bergen kommune, GC Rieber, Gjensidige, Fremtind, Møller mobility group, Statkraft og Schibsted. Partnerne vil være preppet og klare for å signere LOI med startups dersom matchen er riktig.


I fjor gikk startupen Grin inn i et pilotprosjekt med Oslo kommune etter deltakelse på 20tretti. Det samme gjorde Hagal med Frydenbø.


Les mer på 20tretti.no

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle