tor. 25. nov. | Måltidets Hus (Havets Hus)

TEST TEST TEST

Har du lyst på en god start på dagen? 7. desember arrangerer vi NES frokostmøte. Kom og hør på interessante presentasjoner om Fornybar Vest-initiativet ved Validé og om NOVs ambisjoner innen fornybar energi, og slå av en hyggelig prat med engasjerte bedrifter i klyngens økosystem.
Arrangementet er fullt. Ta kontakt med jorunn.saetre@energycluster.no hvis du vil stå venteliste.
TEST TEST TEST

Tid og sted

25. nov., 08:30 – 26. nov., 08:30
Måltidets Hus (Havets Hus), Richard Johnsens gate 4, 4021 Stavanger, Norge

Om arrangementet

08:30 - Frokost

09:00 - Velkommen, v/ Norwegian Energy Solutions

09:05 - Introduksjon til Fornybar Vest, v/ Ole Jørgen Engelsvoll, Prosjektleder Validé

09:15 - «Ambisjoner og aktiviteter innen fornybar - utfordringer og muligheter», v/ Turid Storhaug, Director of New Technologies, Eastern Hemisphere, NOV

09:45 - Q&A

10:00 - Slutt 

Klikk på grønn knapp LES MER under. Påmelding innen 2. desember 2021.

Fornybar Vest er et initiativ i regi av Validé, Connect Vest og Norwegian Energy Solutions, som er støttet av Agenda Vestlandet. Konseptet er en idéjakt innen energibransjen som startet opp i vår. Det skal gjennomføres mer enn 150 besøk hos energibedrifter og forskningsmiljø på Vestlandet. Det ambisiøse målet er å høste 300-400 ideer, modne omtrent 75 prosjekter og etablere 40 nye bedrifter, enten som egne AS eller som nye løsninger i etablerte industribedrifter. Initiativet går over tre år.

NOV er et multinasjonalt selskap som designer og produserer bore- og håndteringsutstyr for landbaserte- og offshore oljeborerigger, samt mekaniske komponenter til borerigger. Selskapet driver også med brønn- og rørinspeksjoner. I Norge har NOV hovedkontor i Kristiansand, og avdelinger i Stavanger, Asker, Molde, Tønsberg og Trondheim.

Del dette arrangementet