tir. 07. des. | Måltidets Hus (Havets Hus)

Norwegian Energy Solutions frokostmøte

Har du lyst på en god start på dagen? 7. desember arrangerer vi frokostmøte. Kom og hør på interessante presentasjoner om Fornybar Vest-initiativet ved Validé og NOVs ambisjoner innen fornybar energi, og slå av en hyggelig prat med engasjerte bedrifter i klyngens økosystem.
Arrangementet er lukket. Ta kontakt med jorunn.saetre@energycluster.no hvis du vil stå venteliste.
Norwegian Energy Solutions frokostmøte

Tid og sted

07. des., 08:30 – 10:00
Måltidets Hus (Havets Hus), Richard Johnsens gate 4, 4021 Stavanger, Norge

Om arrangementet

08:30 - Frokost

09:00 - Velkommen, v/ Norwegian Energy Solutions

09:05 - Introduksjon til Fornybar Vest, v/ Ole Jørgen Engelsvoll, Prosjektleder Validé

09:15 - «Ambisjoner og aktiviteter innen fornybar - utfordringer og muligheter», v/ Turid Storhaug, Director of New Technologies, Eastern Hemisphere, NOV

09:45 - Q&A

10:00 - Slutt 

Klikk på grønn knapp Les mer under. Påmelding innen 2. desember 2021.

Fornybar Vest er et initiativ i regi av Validé, Connect Vest og Norwegian Energy Solutions, som er støttet av Agenda Vestlandet. Konseptet er en idéjakt innen energibransjen som startet opp i vår. Det skal gjennomføres mer enn 150 besøk hos energibedrifter og forskningsmiljø på Vestlandet. Det ambisiøse målet er å høste 300-400 ideer, modne omtrent 75 prosjekter og etablere 40 nye bedrifter, enten som egne AS eller som nye løsninger i etablerte industribedrifter. Initiativet går over tre år.

NOV er et globalt selskap som utvikler og leverer utstyr og løsninger til energibransjen.  I Norge har NOV en lang og stolt historie som en ledende leverandør til olje- og gassindustrien.  Etterhvert som verden utvider sin energiportefølje til kilder med lavere karbonutslipp, tilbyr NOV nye løsninger innen bl.a karbonfangst og lagring (CCS), geotermisk boring, havvind, hydrogen/ammoniakk og biogass.  I Norge har NOV hovedkontor i Kristiansand, og avdelinger i bl.a. Stavanger, Oslo, Arendal og Molde.

Del dette arrangementet